Om het hoogst haalbare gebruikersgemak te kunnen garanderen raden wij aan om deze tool te gebruiken op een tablet/desktop in één van de drie laatste versies van Chrome en Firefox (*of Safari 11.0).

Zelf ontwerpen

Wil je zelf een stoel ontwerpen? Dit is op mobiel niet mogelijk. Je kunt een stoel ontwerpen op je desktop.

Design jouw stoel en win!

Je kent haar vast wel, onze nieuwe kuipstoel Sophie. Niet zomaar een stoel! We zeggen niet voor niets: ''It all happens when you sit down''! Een uniek zitcomfort voor ieder lichaam!

Met de tool op deze website kun jij jouw eigen design ontwerpen en kans maken op je eigen ontwerp (6 Sophie stoelen met een bijpassende Hartman tafel). Je kunt een eigen foto uploaden, maar ook diverse patronen en kleuren toepassen om uiteindelijk jouw te gekke Sophie stoel te ontwerpen. Verzin een toffe naam, dien je ontwerp in en dan gaat onze jury aan de slag. Een leuk voorbeeld zie je hieronder. Deze kuipstoel is gemaakt door Linda (FAM Flower Farm). Zij is de winnares van de bloggers wedstrijd en kan genieten van een unieke diningset aankomende zomer! 

linda1234.jpg?mtime=20180116094155#asset:481

Alex Speelman, Stefanie Semmekrot en Reina Albinus zullen 9 ontwerpen kiezen die automatisch in de top 10 terecht komen. Je leest het al: er is 1 extra plek over. Deze wildcard kun jij veroveren door jouw ontwerp te delen via social media en de meeste stemmen te verzamelen. Good luck!

Vanaf 16 januari tot 1 juli heb je de tijd om te ontwerpen. De definitieve top 10 zal op 2 juli bekend worden gemaakt. Hoe kun jij de uiteindelijke winnaar worden? Alle tellers zullen op 2 juli op 0 gaan en dan is het de kunst om de meeste stemmen te gaan verzamelen. Share jouw ontwerp en laat al je fans stemmen! De ontwerper met de meeste stemmen op maandag 16 juli 15.00 uur, zal de titel chair of the year krijgen en mag 6 eigen ontworpen stoelen in ontvangst nemen inclusief een Hartman tafel.

Een creatieve groet,
Het Hartman team