Om het hoogst haalbare gebruikersgemak te kunnen garanderen raden wij aan om deze tool te gebruiken op een tablet/desktop in één van de drie laatste versies van Chrome en Firefox (*of Safari 11.0).

Zelf ontwerpen

Wil je zelf een stoel ontwerpen? Dit is op mobiel niet mogelijk. Je kunt een stoel ontwerpen op je desktop.

Trendwatcher Alex Speelman

Ontmoet het eerste jurylid: Alex Speelman. Tredwatcher in de mode en interieurbranche en heeft een groot oog voor detail. Waar gaat hij op letten bij het uitreiken van de titel chair of the year? De beïnvloeders van het oog laten zijn keuze leiden. Bekijk de video voor extra tips!

Marketing Stefanie Semmekrot

Het volgende jurylid is Stefanie Semmekrot. Als Marketing Manager van Hartman Outdoor Products B.V. kent zij als geen ander de trends en kleuren op het gebied van tuinmeubelen. Met haar gevoel voor design zal zij letten op de volgende punten...

Hoofdredacteur Reina Albinus

Last but not least: jurylid Reina Albinus. Zij is hoofdredacteur van het vakblad Tuincomfort en vakspecialist op het gebied van tuin. Een blad dat al 25 jaar bericht over nieuws en noviteiten op het gebied van tuinmeubelen. Nieuwsgierig hoe jij jurylid Reina Albinus kunt overtuigen met jouw ontwerp? Bekijk de video!